2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kaydı Duyuruları

*** Öğrencilerimizin eğer herhangi bir değişiklik oldu ise Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) kayıtlı telefon ve email adreslerini mutlaka güncellemeleri gerekmektedir. Aksi taktirde ders kayıtları yapılırken danışmanların öğrenciye ulaşamadığı durumlarda sorumluluk öğrenciye aittir. Danışmanların ders kaydı ile ilgili OBS'den gönderdiği mesajları okuyunuz, gerekli hallerde danışmanınıza dönüş yapınız.

*YAZ OKULUNDAN DERS ALAN ÖĞRENCİLER, NOTLARI GİRİLDİKTEN SONRA DERS KAYDI YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. AKSİ HALDE GÜZ DÖNEMİ DERSLERİ KARŞINIZA TEKRAR ÇIKACAKTIR. GENEL NOT ORTALAMASINA GÖRE  ALINAN DERS SAYISI ETKİLENEBİLİR.

*YATAY GEÇİŞ İLE KAYITLANAN ÖĞRENCİLERİN MUAFİYET İŞLEMLERİ YAPILMADAN HERHANGİ BİR DERS KAYDI YAPMAMALARI GEREKMEKTEDİR. MUAF OLAN DERSLER SİSTEME İŞLENDİĞİNDE DERS KAYDI İÇİN ÖĞRENCİ İŞLERİNE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETLERİ ve DERS KAYIT İŞLEMLERİ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüzde Ona Giren Öğrenciler

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Danışmanları

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programları:

İKTİSAT  ( GÜNCELLENDİ)

İKTİSAT İÖ ( GÜNCELLENDİ)

İŞLETME

İŞLETME İÖ

SBKY / SBKY İÖ   SBKY PDF

MALİYE

SAĞLIK YÖNETİMİ / SAĞLIK YÖNETİMİ İÖ 1

SAĞLIK YÖNETİMİ / SAĞLIK YÖNETİMİ İÖ 2

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

İİBF ALANDIŞI DERSLER 1

İİBF ALANDIŞI DERSLER 2GİRİŞİMCİLİK İİBF KONTENJANI 5 KİŞİ

FEF ALANDIŞI DERSLER

MMF ALANDIŞI DERSLER

OBS Şifre Oluşturma / Şifre Yenileme işlemleri  1  / 2  site için tıklayınız.

Öğrenci numarasını bilmeyen 1.Sınıf öğrencileri bu sayfadan öğrenebilirler. Link

* Kaydınızın kesinleşip kesinleşmediğini öğrenci bilgi sisteminden kontrol ediniz. Kaydınız kesinleştikten sonra mutlaka aldığınız dersleri kontrol ediniz. Kayıt süreleri tamamlandıktan sonra bu konudaki işlemler durdurulur.

9.09.2019 14:00