2018-2019 Akademik Yılı Maliye Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünün 2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz İİBF Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa bölüm akademisyenleri ve öğrencilerimiz katıldı. Program kapsamında fakültemize yerleşen öğrencilerimize Yozgat İli ve Yozgat Bozok Üniversitesi tanıtımı yapıldıktan sonra, Maliye Bölümü’nün ders içerikleri hakkında bilgiler verildi.

Programda başta Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Recep Temel, Dr. Öğretim Üyesi Berkan Karagöz, Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Samancı ve Arş. Gör. Özlem Bapbacı olmak üzere üniversite yaşamı ve Maliye Bölümü hakkındaki düşüncelerini öğrencilerimizle paylaştılar. Daha sonra bölümümüzü kazanan öğrencilerimizin Maliye Bölümü ve Yozgat Bozok Üniversitesi ile ilgili soruları cevaplandırıldı. Program Maliye Bölümü tanıtım sunumunun ardından sona erdi.

27.09.2018 00:00