2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU DUYURULARI

YAZ DÖNEMİ

18.06-2018-26.06.2018

Ön kayıt işlemleri ( dilekçelerin verileceği tarihler)

27.06.2018-29.06.2018

Yaz okulu kesin ders kayıtları ( harç ücretlerinin yatırılacağı tarihler)

02.07.2018

Derslerin başlaması

* Yaz okulu ön kayıtları 18 Haziran 2018 tarihinde başlamıştır. 26 Haziran 2018 tarihinde bitecektir.

* ÖN KAYIT TAMAMLANDIKTAN SONRA HANGİ DERSLERİN YETERLİ SAYIYA ULAŞTIĞI, AÇILIP AÇILMAYACAĞI FAKÜLTEMİZ İNTERNET SAYFASINDA İLAN EDİLECEKTİR.

* Ön kayıt yapmayan öğrenciler kesin kayıt yapamazlar.

* Yaz okulu için ilgili dilekçeler doldurularak en geç 26 Haziran 2018 tarihine kadar ön kayıt yaptırılması gerekmektedir.

* Diğer fakülte ve üniversitelerden yaz okuluna gelecek öğrencilerin başvuru dilekçesi yanında kimlik fotokopileri ve öğrenci belgelerini de vermeleri gerekmektedir.

* Ön kayıt yaptıran öğrencilerin 27/06/2018-29/06/2018 tarihleri arasında ön kayıt formunda işaretledikleri derslerin harç bedellerini yatırarak dekontlarını 29/06/2018 tarihi mesai bitimine kadar öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

* Dilekçelerde yapılacak değişiklikler ön kayıt haftası içerisinde olmalıdır. Daha sonra değişiklik yapılamaz. Sadece açılmayan derslerden açılan derslere geçiş yapılabilir.

* Dekontunu teslim eden öğrencilerin kayıtları öğrenci işleri tarafından programa işlenecektir.

* Yaz okulu dekontunun aslı okula elden teslim edilecektir. Faks veya fotokopisi kabul edilmeyecektir. Yalnızca aslı kabul edilecektir. Dekont olmadan kesin kayıt yapılamaz.

* Kesin kayıt haftası sonrasında dersleri öğrenci programında görünmeyen öğrenciler durumlarını bildirmelidir.

* Ders programları ve vize tarihleri açılacak dersler kesinleştikten sonra bölümler tarafından ilan edilecektir.

* Yaz okulunda mazereti dolayısıyla vize sınavına giremeyen öğrenciler için mazeret sınavı vardır.

* Harçlar Yozgat şubesine yatırılacaktır. Diğer şubelerden yatırıldığında alınacak havale ücreti öğrencinin kendisine aittir.

* Dekontların açıklama kısmında öğrencinin adı, soyadı, öğrenci numarası yazılmış olması gerekmektedir.

* Harçlar öğrenci velisi tarafından yatırıldığı taktirde kimin adına yatırıldığı dekonta yazılması gerekmektedir.

* Bankamatik dekontlarının üzerine öğrenci adını soyadını ve öğrenci numarasını yazarak teslim etmelidir.

* Dilekçelerini faks çeken öğrencilerin, belgelerin asıllarını daha sonra okula teslim etmeleri gerekmektedir.

* 1. Sınıf öğrencileri üst sınıflardan ders alamazlar.

2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI FAKÜLTEMİZ YAZ OKULU ÜCRETLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

1 DERS ÜCRETİ: 78,12 TL

2 DERS ÜCRETİ: 156,24 TL

3 DERS ÜCRETİ: 234,36 TL

4 DERS ÜCRETİ: 312,48 TL

*DERS ÜCRETLERİNİN KÜSÜRATLARI EKSİK YATIRILMAMALIDIR. EKSİK YATIRANLAR TAMAMLAMADAN İŞLEME KONULMAYACAKTIR.

29.05.2018 00:00