Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Sabah Kahvaltısında Bir Araya Geldi

Uluslararası İlişkiler Bölümümüzün öğretim üyeleri ve öğrencileri sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü Bozok Restaurant'ta 12 Mart 2020 Perşembe günü düzenlenen kahvaltıya Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hülya TOKER ile bölümümüzün öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi İskender KARAKAYA, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yıldız ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZALP ve birinci ve ikinci sınıf lisans öğrencilerimiz katıldı.

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen kahvaltıda, birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimiz kaynaşma ve tanışma imkanı bulurken, bölümümüzle alakalı yapılması planlanan etkinlik ve programlar ele alındı. Bu tür etkinliklerin sıklıkla yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

15.03.2020 04:33