Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

"Kırsal Kalkınmada Evlilik Bağıyla Gelen Düzenli Göçün Rolü" Program Kodu: 1002 ve Proje No: 123K321

TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında desteklenen, yürütücülüğünü fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Pınar Özmen'in yaptığı "Kırsal Kalkınmada Evlilik Bağıyla Gelen Düzenli Göçün Rolü: Yozgat'ta Faslı Kadınlar Örneği" konulu, Program Kodu: 1002 ve Proje No: 123K321 olan araştırmanın tüm süreçlerinin anlatılacağı proje yürütme deneyimi toplantısı 21 Mayıs 2024 Salı Günü Saat 14:30'da fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Proje yürütme deneyimi toplantısında yürütücü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Pınar Özmen projenin fikir aşamasından başlayarak TÜBİTAK başvuru süreçleri dahil olmak üzere aşama aşama tüm süreçleri dinleyicilere aktarmış, projede araştırmacı olarak görev alan Arş. Gör. Pelin Sultan Kara, Öğr. Gör. Ogün Burhan Aydın ve Bursiyer olarak görev alan Arş. Gör. Çağrı Köylü de sunum sırasında deneyimlerini dinleyicilerle paylaşmışlardır.

Fakültemiz konfredans salonunda gerçekleştirilen sunuma fakültemiz lisans öğrencileri, Lisans Üstü Eğitim Enstitüsü öğrencileri ve üniversitemiz öğretim elemanları katılmışlardır. 

 

 

 


Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!


 

 

23.05.2024 00:39