Kamu Kurumlarında Denetim ve Teftiş Süreçleri Paneli Fakültemizde Geçekleştirildi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kariyer Planlama dersi kapsamında Sektör Günleri uygulamaları başladı.
Fakültemiz Sağlık Yönetimi bölümünün organizasyonunda yapılan sektör günlerine kamu kurumlarını temsilen Ticaret Bakanlığında görev yapan Ticaret Müfettişi Hasan Ceyhan katıldı.

Programa Ankara'dan gelen Ceyhan, kamu kurumlarinda denetim - teftiş süreçleri, müfettişlik mesleği, İİBF mezunlarının hangi süreçlerden geçerek (KPSS, Dil, Yeterlikler vb) bu mesleğe girebilecekleri, mesleğin olumlu olumsuz yönleri, aranan nitelikler, önemi, yetki - görev ve sorumlulukları gibi bir çok konuya temas ederek sunumunu tamamladı. İnteraktif gerçekleşen sunum soru - cevap bölümüyle tamamlandı.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

9.05.2024 13:16