Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2. Öğrenci Paneli Gerçekleştirildi

6 Aralık 2022 tarihinde fakültemiz tarafından 2. düzenlenen öğrenci paneli fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. 3 oturumda gerçekleştirilen panelimizin açılış oturumuna Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Aslan, Dekanımız Prof. Dr. Tansel HACIHASANOĞLU, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Hülya TOKER ve Dr. Öğr. Üyesi Elçin DALKILIÇ ve fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz katıldılar. Dekanımız açılış konuşmasında bu organizasyonun devamlı hale gelmesi için çalışmaların yapılacağını belirtirken bu panele katılan öğrenci arkadaşlarımızı da tebrik etti. 

1. oturumda, "Cep Telefonlarının Kullanımının Derse Odaklanmaya Etkisi" başlıklı bildirinin sunumu Melisa Erat, Safa Şahin, Nazlıcan Yağmur ve Zeynep Şahan; "Yönetimde Fırsat Eşitliği" başlıklı bildirinin sunumunu Alperen Yılmaz; "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" başlıklı bildirinin sunumunu Elif Hazal Altuntaş; "Marshall McLuhan ve Teknolojik İyimserlik" başlıklı bildirinin sunumunu Hilal Çetin gerçekleştirdiler. 

2. oturumda, "Dijitalleşme Nedir?" başlıklı bildirinin sunumunu Sevgi Ay; "Sağlık Çalışanlarında Mobbing" başlıklı bildirinin sunumu Hümeyra Budak, Zuleyha Karaağaç, Esra Karabulut, Esra Şahin; "Geleneksel Türk Mutfağının Sağlıklı Beslenmedeki Yeri" başlıklı bildirinin sunumunu Şebnem Gürbüz gerçekleştirdiler. 

3. ve son oturumda, "Çatışma Çözümlerinde Yumuşak Güç" başlıklı bildirinin sunumunu İrem Şilan Çimen; "Pravda Gazetesinin Gözünden Rusya-Ukrayna Savaşı" başlıklı bildirinin sunumunu Mervenur Küçük; "Afganistan Göçü Taliban" başlıklı bildirinin sunumunu Adilet Kuatbekov gerçekleştirdiler. 

Panel sonunda katılımcı arkadaşlarımıza katılım belgeleri takdim edildi.

 

 


Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!


 

13.12.2022 16:24