Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

İ.İ.B.F. Konferans Salonunda Oryantasyon Programı Düzenlendi

İ.İ.B.F. Konferans Salonunda Oryantasyon Programı Düzenlendi

2019-2020 eğitim-öğretim yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerine yeni yerleşen öğrencilerin, üniversite ve çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, bölümlerin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen uyum programı çerçevesinde öğrencilerimiz yeni arkadaşlarla birlikte olmanın yanı sıra, fakülte ve hocalarını tanıma fırsatı yakaladı. Programda öncelikli olarak Yozgat şehrinin ve üniversitemizin sunduğu sosyal, kültürel ve eğitim imkanlarından bahsedildi. Ardından üniversitemizin öğrencilerimizin hizmetine sunmuş olduğu kütüphane, sağlık ve yurtdışı eğitim olanakları hakkında bilgi vermek üzere ilgili departmanlarda çalışan üniversite personelimizi öğrencilerimizle buluşturuldu. Son olarak programımızı hocalarımızın bölüm tanıtımları ve bilgilendirme sunumlarıyla tamamlandı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ: “Sevgili Öğrenciler Yozgat Bozok Üniversitesi Ailesine hoş geldiniz. Türkiye’nin farklı yerlerinden, belki çok çok uzak diyarlarından Yozgat şehrini Bozok Üniversitesi’ni tercih ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Anadolu’nun tam merkezinde tarihten bu yana denge unsuru olan Bozok diyarının göz bebeği Yozgat’tasınız. Anadolu kültürünü hala bünyesinde taşıyan ve misafirperverliğini her daim ön planda tutan Yozgat, Bozok diyarındasınız. Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü olarak yükseköğrenim hayatınızı bizimle birlikte geçirmenizden dolayı onur duyduğumu ifade etmek isterim.” dedi.

Rektörümüz konuşmasının sonunda: “Karşınıza çıkan sorunları aşmak için her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Akademik personelimiz, idari çalışanlarımız olarak kapımız her daim sizlere açık olacaktır” dedi.

24.09.2019 13:00