İ.İ.B.F. Konferans Salonunda Oryantasyon II Programı ve Zaman Yönetimi Semineri Yapıldı

18.10.2019 Perşembe Saat 15.00'te İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda Oryantasyın II Programı ve Zaman Yönetimi Semineri Yapıldı.

Oryantasyon II kapsamında eğitim öğretimlerine bu yıl başlayan öğrencilerimize, öğrenim süreleri boyunca karşılabilecekleri olası durumlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ERTEM tarafından verilen Zaman Yönetimi konulu seminerde ise zamanı etkin ve verimli yönetme, ders çalışma motivasyonu ve kariyer planlaması hakkında önemli bilgiler verildi.

Programa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerine bu yıl başlayan öğrencilerin yanı sıra mevcut öğrenciler ve fakülte öğretim elemanları katıldı.

18.10.2019 01:28