Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Fakültemize 2024-2025 Eğitim Öğretim Döneminde yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize 17.09.2024 Salı günü oryantasyon eğitimi düzenlendi. Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Doğan, yeni kayıtlanan öğrencilerimize, üniversite ve fakülte hakkında bilgiler verip akademik hayatlarında başarılar diledi.

Eğitim, Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Pınar Nur Dalgıç tarafından fakültemiz ve üniversite kampüsü hakkında bilgilendirmeleri ile devam etmiş, ardından Finans ve Bankacılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Kesebir tarafından BOYSİS eğitim verilmiştir.

Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sema Dalkılıç tarafından "bağımlılık" konulu eğitim verilmiş, İktisat Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Emre Örün tarafından öğrencilerimize kariyer eğitimi verilmiş, mesleklerin tanıtımı yapılmıştır. Ardından fakültemiz öğrenci işleri personeli Hasan Öcek tarafından OBS Eğitim verilmiştir.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

19.09.2024 16:18