Yozgat Bozok Üniversitesi

HABERLER

Fakültemiz Bölümlerinde Çevrimiçi Uyum Programı Düzenlendi

 

Uyum programlarımızdan ilki 14-15-16 Ekim 2020 tarihlerinde fakültemiz bölümlerini bu yıl kazanarak eğitimine başlayan öğrencilerimize yönelik olarak daha önceden belirlenen saatlerde çevrim içi olarak düzenlendi. 

(Duyuru için Tıklayınız!)

Uyum programı; İşletme, İktisat, Maliye, Sağlık Yönetimi, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerimizin Bölüm Başkanları ve Akademik Personelinin katılımları ile gerçekleştirildi.

 

 

Uyum programında, öncelikle Yozgat şehrinin tanıtımı, sonrasında Üniversitemizin tanıtımını yapan sunucularımız, daha sonra fakültemiz ile ilgili detaylara yer vermişlerdir. Program kapsamında, bölüm hakkında bilgiler, bölümün niteliği, kariyer olanakları, bölümde okutulan dersler, bölüm öğretim elemanları, sınavlar ve başarı ölçme sistemi, mezuniyet, kısmı zamanlı çalışma imkanları, sağlanan burslar, kütüphane imkanları, ulusal ve uluslararası değişim programları, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) ve Uzaktan Eğitim Sistemi (BOYSİS) hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.

 

 

Öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen programda, soru ve cevap bölümü ile öğrencilerimizin akıllarına takılan tüm sorulara cevap verilmiştir. Bölüm başkanlarının sunum ve konuşmaları ile uyum programı sona ermiştir. 

 

Önümüzdeki günlerde özel konulara (Kütüphane, Sağlık-Kültür-Spor, Değişim Programları) yönelik öğrencilerimizi daha detaylı bilgilendirmek amacıyla alanlarının uzmanları ile uyum programları devam edecektir.

 

 

 

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!

 

 

 

21.10.2020 17:22