Ekonomi ve Finans Topluluğu Abdullah Gül Üniversitesi Finans Sektöründe Değişim ve Kariyer Paneline Katıldı

Ekonomi ve Finans Topluluğu Abdullah Gül Üniversitesi tarafından Sümer Kampüsünde Düzenlenen Finans Sektöründe Değişim ve Kariyer Paneline katıldı.

Sermeye Piyasası Kurumu (SPK)’ndan Enver USCA, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)’ndan Mustafa BEKAR, Sermaye Piyasası Lisanslama Sivil ve Eğitim Kuruluşu A.Ş.(SPL)’den Hasan ÇEVİK, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nden Doruk KARŞI, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.’den Setenay YAĞANOĞLU ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nden Gökhan BÜYÜKŞENGÜR gibi isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı panelde, finans alanındaki iş imkanları, mobil ve internet bankacılığı, siber güvenlik, SPK lisans eğitim ve sınavları, BDDK ve SPK’nın işleyişleri, Finansal Okur-Yazarlık ve Temel Yatırımcılık gibi pek çok konuda katılımcılar bilgilendirildi.

2.12.2019 13:35