Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

2019-2020 Bahar Dönemi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı 04.03.2020 tarihinde saat 16:30’da Dekanımız Prof. Dr. Kürşad Zorlu başkanlığında, dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gürbüz, Dr. Öğr. Üyesi M. Doruk Mutlu, Fakülte Sekreteri Yavuz Metin, bölüm başkanları ve fakültemiz öğretim elemanlarının katılımları ile gerçekleştirildi.

Genel Kurul Toplantısında geçen sürede Fakültenin eğitim-öğretim ve araştırma konuları başta olmak üzere bilimsel faaliyetleri gözden geçirilerek, çalışmaların daha verimli olması için öneriler dile getirildi. Güncel sorunlar ve diğer faaliyetler değerlendirilerek, mevcut ve önümüzdeki dönemlerde çıkabilecek aksaklıklar görüşüldü ve çözüm önerileri tartışıldı.

5.03.2020 00:48