Bozok Üniversitesi

Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu (Bozokuit) 2020-21 Güz Yarıyılı Faaliyetlerine Online olarak devam ediyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu (Bozokuit) dünyada yaşanan Küresel Covid-19 Pandemisi sebebiyle etkinliklerine online olarak devam ediyor. Bozokuit, 23 Ekim 2020'da Dr. Öğr Üyesi Ali Samir Merdan'ın katılımları ile başladığı "Dağlık Karabağ Çatışması ve Güncel Gelişmeler" konulu instagram online dış politika sohbetleri programlarına, 31 Ekim 2020'de Dr. Öğretim Üyesi İlhan Sağsen'in katılımları ile gerçekleşen, "Doğu Akdeniz ve Enerji Savaşları Bağlamında Türk Dış Politikası" instagram yayını ile devam etmiş ve son olarak 13 Kasım 2020 Cuma günü Doç. Dr. Muharrem Ekşi'nin katılımları ile "2020 Başkanlık Seçimleri Sonrası Türk-Amerikan İlişkileri" instagram canlı yayın programını gerçekleştirmiştir.

Bozokuit etkinliklerine, 28 Kasım 2020 Cumartesi saat 20.00'da Dr. Öğretim Üyesi Ümit ALPEREN'in katılımları ile "Covid-19 Pandemisi ve ABD Başkanlık Seçimleri Sonrası Çin-ABD İlişkileri" instagram canlı yayın programı ile devam edecektir. Bütün öğrencilerimizi ile birlikte uluslararası ilişkiler ve dış politikaya ilgi duyan herkesi yayınlarımıza davet ediyoruz.

29.11.2020 01:28