Bozok Üniversitesi

Çevrimiçi Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

2020-21 Eğitim - Öğretim yılı Akademik Yılı Oryantasyon Programı bölümümüz tarafından 15.10.2020 perşembe günü saat 15:00’te öğrencilerimiz ile online olarak  gerçekleştirildi.

Oryantasyon programına Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Recep TEMEL, bölümümüz öğretim üyeleri ve birinci sınıf öğrencilerimiz katıldı.  Dr. Öğr. Üyesi Berkan Karagöz moderatörlüğünde gerçekleştirilen oryantasyon programı kapsamında fakültemiz, üniversitemiz ve Yozgat şehrimiz hakkında genel bilgiler verildi.

Program kapsamında maliye bölümünün Eğitim-Öğretim süreci, danışmanlık hizmetleri, üniversitemiz ve fakültemizin sağladığı sosyal imkanlar, değişim programları, ÇAP-YANDAL ve teknolojik imkanların tanıtımı konuları hakkında bilgiler verildi.

Bölümümüze yerleşen öğrencilerimizin katıldığı oryantasyon programı, soru-cevap kısmıyla sona erdi.

21.10.2020 13:38