Bozok Üniversitesi

Ulusal Staj Programı Kapsamında Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Fakültemiz Yönetim Kurulu Kararı gereği Ulusal Staj Programı kapsamında staj yapacak öğrencilerin staj başlangıç tarihleri her sene en erken 1 temmuz- staj bitiş tarihleri en geç 1 eylül olarak belirlenmiştir. Bunların dışındaki tarihlerde staj yapacak öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Dekanlığımızdan onay almadan yapılan stajlar Dekanlığımız tarafından kabul edilmeyecektir.

Bütün staj başvuru evraklarına e devlet üzerinden alınacak müstehaklık belgesi eklenmelidir.

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.

---

Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Seferberliği çerçevesinde stajı kabul edilen öğrencilerimiz stajına başlamadan önce Fakültemizden  şahsen veya aşağıda Staj sözleşmesi belgelerini alıp ilgili yerleri doldurup onaylattıktan sonra SGK girişleri yapılabilmesi için  öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj Sözleşme Formu İçin  TIKLAYINIZ

Dekanlık dilekçesi için TIKLAYINIZ

*Mezun durumunda olan öğrencilerin sigorta girişleri yapılmaz. Sigorta girişi yapılanların mezuniyet tarihinde ayrılışı yapılır.

* Ulusal Staj Programı kapsamında staj süresinin en az yirmi iş günü olması önerilir. Stajların otuz iş gününden fazla olması halinde, sigorta bildirimlerinin ve ilgili tüm işlemlerin üniversite/ mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları tarafından yürütülebilmesi için kurum ve üniversite/ mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları arasında mutabakat sağlanması gerekmektedir. Kurumumuzla diğer kurumlar arasında herhangi bir mutabakat metni imzalanmamıştır.

21.05.2024 11:38