Bozok Üniversitesi

2020 - 2021 YILI YÖNETİM KURULU (GEÇİCİ)

 YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ

ULUSLARARASI İLİŞKİLER TOPLULUĞU

(BOZOKUİT)

2020 - 2021 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU (GEÇİCİ) ÜYELERİ

 

 

BAŞKAN:  YUSUF SARIKAYA  

02.07.2000 yılında Isparta’da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokulu İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında eğitimini tamamlamıştır. Lise eğitimini Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimine Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etmektedir.

İlgi Alanları: Kitap okumak, bilgisayar oyunları oynamak, tarihi yerleri gezmek, spor aktiviteleri yapmak, film izlemek ve siyaset üzerinde konuşmak en sevdiğim şeylerdir.

 

 

 

BAŞKAN YARDIMCISI: ŞERİFE DUMAN

1999 yılında Osmaniye' de doğmuştur. İlkokul- ortaokul- lise öğrenimini Osmaniye' de tamamlamıştır. 2020 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi  Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları: Kitap okumak (siyasi ve tarih kitaplar)  güncel siyaset, spor ( voleybol, kick boks, futbol)   

 

 

 

 

 

MUHASİP ÜYE: BATUHAN DEMİRCİ

2000 yılında Bandırma'da doğmuştur. İlkokul, ortaokul, lise eğitimini Çanakkale'de tamamlamıştır. 2020 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası ilişkiler Bölümünü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi alanları: gezmek, spor yapmak, kitap okumak

             

 

 

 

 

 

 

SEKRETER: ZÜHRE NUR GÖZEGİR

2001 yılında Konak/İzmir doğumludur. İlkokulu ve ortaokulu İzmir’in Tire ilçesinde tamamlamıştır. İzmir’in Tire ilçesindeki Kız Mesleki ve Anadolu Lisesinde Gıda Bölümünden mezun olmuştur. İş Yeri Açma Belgesi ve İş Sağlığı Güvenliği belgelerine sahiptir. 2020 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazanmıştır ve burada eğitimini sürdürmektedir.

İlgi Alanları: Şiir yazmak ve okumak, tarihi mekanları gezmek

     

 

 

 

 

ÜYE: ESMANUR KİLAR

01.12.2001 yılında Erzurum /Narman ilinde dünyaya gelmiştir. Eğitimini Narman Sütpınar köyünde İlköğretim okulunu 1.siniftan başlamış 5 .sınıfa kadar devam etmiştir. 6.siniftan başlayıp 8.sinifa kadar Orta Okulu bitirmiştir .Liseyi Erzurum Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesinde okumuştur. 9.sınıfta çocuk gelişimi eğitimi almıştır. Yaptığı ürünleriyle sergisini açmıştır. 10.sınıfta Tiyatroya katılmış birinci olmuştur.11. sınıfta filografi eğitimi almıştır. Hobileri; kitap okumak ,müzik dinlemek ve araştırmak yapmaktadır. 2020 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazanmıştır.

İlgi Alanları:  Kitap okumak, müzik dinlemek ve araştırma yapmaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE: HAVVA AKSOY

2000 yılında Yozgat’ta doğmuştur. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Yozgat’ta tamamlamıştır. Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Blümünü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları:  Kitap okumak, (siyasi ve tarihi kitaplar) güncel siyaset ve çizim yapmak.

 

 

 

 

 

 

 

ÜYE: ZEHRA DEMİRCİ

2002 yılında Yozgat'ta doğmuştur. İlköğretimini İzmir/Gaziemir de Mustafa Kemal paşa ilköğretim okulunda okumuştur. Ortaokulu Mustafa Kemal Paşa İmam Hatip Ortaokulunda tamalamıştır. Lise öğrenimini Torbalıda Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam Anadolu Kız İHL’de bitirmiştir. 2020 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazanarak lisans eğitimine devam etmektedir .

İlgi alanları: kitap okumak, voleybol, araştırma yapma

 

 

 

DENETLEME KURULU BAŞKANI: NURCAN ERTAŞ

14 Ağustos 1998  tarihinde Kars’ta dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulu Kars Kümbetli İlk Okulunda bitirmiştir. Lise öğrenimini Kars Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır. 2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü kazanmıştır. 2019 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet bölümünü kazanmıştır. 2020 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde çift anadal programını kazanmıştır. Halen eğitimi devam etmektedir. Dijital pazarlama eğitimi sertifikası bulunmaktadır.

İlgi Alanları: Spor (Boks, Kickboks) , kitap okumak, güncel siyaset, sosyal faaliyetler

 

 

 

 

 

 

DENETLEME KURULU ÜYE: MUHAMMED ALİ CIRIK

2000 yılında Yozgat/Merkez'de dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulu Toki İlkokulunda okumuştur. Liseyi Sürmeli Anadolu Lisesinde bitirmiştir. Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümününde lisans eğitimine devam etmektedir. Spor ve tarihe yoğun ilgisi vardır.

İlgi Alanları: Bilgisayar oyunları oynamak ve tarih araştırmaktır.

 

 

 

 

 

 

 

DENETLEME KURULU YEDEK BAŞKANI: SEZER BEZGİN

18 Nisan 2001 tarihinde Hatay’da doğmuştur. İlkokul öğrenimini Dr. Alaeddin Cilli , ortaokul öğrenimine Samandağ Atatürk Ortaokulunda devam ettirmiştir. Lise dönemini ise Boğaziçi Kolejinde bitirmiştir. 2020 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazanmıştır ve lisans eğitimine hala devam etmektedir.

İlgi Alanları: Müzik, koşu, tenis

 

 

 DENETLEME KURULU YEDEK ÜYE: FAZLICAN KOÇ

 29.06.2000 yılında Sivas/Merkez'de dünya'ya geldi ilkokul ve ortaokul öğrenimini Adıyaman'da tamamlamıştır. Lise tahsilini ise Yozgat Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bitirmiştir. 2020 yılında Yozgat Bozok üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazanmıştır. Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu Denetleme Kurulunda görev yapmaktadır.

İlgi Alanları: Gezi, güncel siyaset

 

 

 

 

 

 

 

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYE: BERAT BİÇER

 2 Aralık 2001 tarihinde doğmuştur ilk ve orta öğrenimini Atatürk okulunda okumuştur. Lise öğrenimini Yerköy Rabia Koyunbasioğlu Anadolu Lisesini bir sene okuyup Yozgat Çözüm Kolejinde devam etmiştir  Üç yıl Yozgatsporda oynanmıştır. 2020 yılında Bozok Uluslararası İliskiler Bölümünü kazanmıştır.

İlgi Alanları: futbol oynamak uyumak ve arkadaşları ile vakit geçirmek

 

 

 

 

 

 

 

SOSYAL MEDYA SORUMLUSU: ASLI ASİYE ÇAĞLAK

11 Aralık 2001 Şişli/İstanbul doğumludur. İlkokul ve ortaokulu Mustafa Sarıgül İlköğretim Okulu'nda tamamlamıştır. Çeşitli resim yarışmalarında dereceye girmiş olup voleybol takımında okulu temsil etmiştir. Daha Sonra Beyoğlu Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden "Sağlık Bakım Teknisyeni" ünvanıyla mezun olmuştur.  2020 yılında Yozgat Bozok Üniversitesini kazanmış ve lisans eğitimine burada devam etmektedir. Genç Kızılay üyelerinden birisidir.

İlgi Alanları: Resim yapmak,  voleybol oynamak ve feminizm savunuculuğu yapmak.

 

 

 

 

 

 

 

AFİŞ HAZIRLAMA SORUMLUSU: SEHER ŞAHİN

2000 yılında Yozgat’ta doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu Yerköy Atatürk İlköğretim Okulunda okumuştur. Lise ögrenimini Yerköy Anadolu Kız İmamhatip Lisesinde tamamlamıştır. Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü ve Yozgat Bozok Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünde eğitimine devam etmektedir

İlgi Alanları:  Web tasarım, kitap, psikoloji

 

 

 

 

 

 

AFİŞ HAZIRLAMA SORUMLUSU: BÜŞRA ARZU ŞANDA

1999 yılında Danimarka’ da doğmuştur. Kreş ve anasınıfı eğitimini burada aldıktan sonra 2006 yılında ailesiyle birlikte Türkiye’ ye gelmiş ve eğitim hayatına Yozgat’ta devam etmeye karar vermişlerdir. İlkokulu, Yozgat Atatürk İlkokulunda okumuştur. Daha sonra ise eğitimine 5. sınıfından itibaren 8. Sınıfa kadar Yozgat Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda devam etmiştir. 8. Sınıfı Yozgat Cumhuriyet Ortaokulunda devam etmiştir. Lise eğitimine ise Yozgat Atatürk Anadolu Lisesinde devam etmiştir ve orada eğitimini tamamlamıştır. 2019 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü kazanmıştır. 2020 yılında ise çift anadal olarak Yozgat Bozok Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler Bölümünde eğitimine devam etmektedir.

 

İlgi Alanları: Yabancı dil ( Başta İngilizce, Danca, Almanca), İşaret Dili, seyahat etmek, kitap okumak, doğa fotoğrafları çekmek, sayısal bulmacalar çözmektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONFERANS HAZIRLIK SORUMLUSU: RÜVEYDA ÇELİK

02.02.1999 yılında Sİvas Merkez'de dünya'ya geldi. İlkokul-ortaokul-lise öğrenimini Sivas'ta tamamlamıştır. 2019-2020 döneminde profesyonel aşçılık ve pastacılık eğitimini tamamladı. 2020 yılında  Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Programı'nı kazanmıştır. Halen Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu'nda (BOZOKUİT) yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

İlgi Alanları: Şehirlerin tarihi yapılarını yerinde gezerek  görmek ve çeşitli lezzetlerini tatmak hobileri arasında yer alır

 

 

 

 

 

KONFERANS HAZIRLIK SORUMLUSU: ZEYNEP IŞIK

02.02.1999 yılında Sivas Merkez'de dünyaya gelmişidi. ilkokul-ortaokul-lise öğrenimini Sivas'ta tamamladı. 2019-2020 yılında profesyonel aşçılık ve pastacılık eğitimini tamamladı.  2020 yılında  Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Programı'nı kazandı. ve Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu'nda (BOZOKUİT) yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

İlgi Alanları: Futbol izlemek, F-1 izlemek