Bozok Üniversitesi

(BOZOKUİT)

2018 - 2019 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

BAŞKAN: HASAN İLYAS DUMAN

1999 yılında Erzurum’da doğmuştur. İlkokul-ortaokul-Lise öğrenimini Erzurum’da tamamlamıştır.2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları: Fotoğrafçılık,Hitabet sanatı,seyahat etmek

BAŞKAN YARDIMCISI: ELİF NUR PELİT

1999 yılında Ankara’da doğmuştur. İlkokul-ortaokul-Lise öğrenimini      Ankara’da  tamamlamıştır. 2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları:Müzik,spor, sosyal faaliyetler

MUHASİP ÜYE: BETÜLHAN ERTUĞRUL

1999 yılında Yozgat’ta doğmuştur. İlkokul-ortaokul-Lise öğrenimini Yozgat’ta tamamlamıştır. 2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları: Spor,güncel siyaset

SEKRETER: BUKET GÜRLEK

2001 yılında Ankara’da doğmuştur. İlkokul-ortaokul-Lise öğrenimini Ankara’nın Polatlı ilçesinde tamamlamıştır. 2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları: Kitap çevireleri, kitap analizleri

DENETLEME KURULU  BAŞKANI : YASİN ATAŞ

1997 yıılında Gaziantep’ in Şahinbey ilçesinde doğmuştur. . İlkokul öğrenimini Gaziantep’te Ortaokul-Lise öğrenimini Kayseri’de tamamlamıştır. Ardından 2017 yılında Adana Bilim ve Teklonoji Üniversitsi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü kazanmıştır.2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesine yatay geçiş yapmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları:Seyahat etmek, müzik, resim çizmek

DENETLEME KURULU ÜYESİ : METİN AKSU

1996 yılında Yozgat’ta doğmuştur. İlkokul-ortaokul-Lise öğrenimini Yozgat’ta tamamlamıştır. 2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları: Futbol, tiyatro, boks, güncel siyaset

KURULU ÜYESİ: DOĞANCAN GÜNEL

2000 yılında Tokat’ta doğmuştur. İlkokul-ortaokul-Lise öğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır. 2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları: Masan tenisi, yakın dövüş sanatları

ÜYE: KADİR GÜRBÜZ

2000 yılında Yozgat’ta doğmuştur. İlkokul-ortaokul-Lise öğrenimini Yozgat’ta tamamlamıştır. 2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları: Film, kitap, resim çizmek, araştırma yapmak.

ÜYE: SİNAN GÜNEŞ

1997 yılında Bursa’ da doğmuştur. İlkokul-Ortaokul-Lise öğrenimini Bursa’da tamamlamıştır. Ardından 2016 yılında Yenişehir İbrahim Orhan MYO’ da Dış  Ticaret  bölümünü kazanmıştır. Daha sonra 2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları: Balık tutmak, futbol, sinema

ÜYE: MERVE ÇAKIR

1992 yılında Yozgat’ta doğmuştur. İlkokul-ortaokul-Lise öğrenimini Yozgat’ta tamamlamıştır. 2018 yılında Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanmıştır. Halen burada eğitimine devam etmektedir.

İlgi Alanları: Güncel konular, kitap okumak,dünyadaki gelişmeler