Bozok Üniversitesi

Türk Dış Politikası Bahar Okulu (Programın videosu eklenmiştir. (12.04.2021)

İFADE FİKİR DERNEĞİ TÜRK DIŞ POLİTİKASI BAHAR OKULU

-Programlar zoom bağlantısı üzerinden gerçekleştirilecektir.
-Kontenjanımız 100 kişiyle sınırlıdır. Başvuranların sayısının 100 kişiyi aşması durumunda verilen yanıtlar üzerinden İfade Fikir Derneği tarafından katılımcılar seçilecek ve etkinliğe katılabilecek olanlara telefon mesajı ve/veya e-posta yoluyla haber verilecektir. Başvurular arasından seçme durumunun gerekmesi halinde eğitim bilgileri ve kısa cevap gerektiren soruya verilen cevap seçme aşamasında dikkate alınacaktır.
-Programın zoom bağlantıları e-posta ve/veya kurulacak whatsapp grubu aracılığıyla katılımcılara iletilecek ve programın tamamlanmasının ardından whatsapp grubu kapatılacaktır.
-Her bir oturum, 75 dakika sürecek ve 60 dakika hocalarımızın sunumu ardından moderatörün hocamıza yönelteceği soruların cevaplanması ile oturumlar kapatılacaktır.
-Program toplam 9 oturumdan oluşacaktır.

Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi İskender KARAKAYA'nın da "Türk Dış Politikasında Ortadoğu ve Güncel Sorunlar" sunumu ile katılacağı etkinlikle alakalı detaylı bilgilere erişmek ve 11 Mart günü saat 20.00'ye kadar başvurmak için: https://forms.gle/JqhicbT66GscWijQ8

Programın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. (Güncelleme 12.04.2021)

12.04.2021 00:21