Bozok Üniversitesi

Kariyer Planlama Dersinde Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB) Türkiye Mezunları Koordinatörü Dr. Musa Budak'ı Konuk Ediyoruz.

Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Kariyer Planlama Dersinde, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB) Türkiye Mezunları Koordinatörü Dr. Musa Budak'ı Konuk Ediyoruz. 13 Nisan Salı, Saat 17.00'da gerçekleşecek dersimize bütün öğrencilerimiz davetlidir.

Dr. Musa BUDAK

1983 yılında Adana’da doğan Budak, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden 2005 yılında mezun olmuştur. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler Ana Bilim Dalında “İki Körfez Savaşı Çerçevesinde Suriye-ABD İlişkileri” başlıklı tezi ile yüksek lisans derecesi almıştır. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ana Bilim Dalında “Mısır Devrimlerinin Karşılaştırılması 1952 ve 2011” başlıklı tezi ile 2018 yılında doktora eğitimini tamamlamıştır. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nda 2008-2010 yıllarında görev yapan Budak, 2011 yılından itibaren Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) bünyesine Türkiye Bursları, Ortadoğu Çalışmaları ve Türkiye Mezunları alanlarında görev yapmıştır. İngilizce ve Arapça bilmektedir.

İlgi Alanları: Ortadoğu Çalışmaları, Kamu Diplomasisi, Türk Dış Politikası.

E-posta: mmbudak@hotmail.com

Programa katılmak için aşağıdaki linki tıklayınız:

12.04.2021 04:46