FAKÜLTE MEZUNİYET TÖRENİ

Yer: İİBF Konferans Salonu

MEZUNİYET TÖRENİ

17 Mayıs 2016 Salı günü Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda saat 10:00’ da düzenlenen mezuniyet törenine, Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa SAÇMACI, Fakülte Öğretim Üyeleri, mezun olan öğrencilerin yakınları ve öğrenciler katıldı.

Program açılış konuşmasını fakülte birincisi iktisat bölümü öğrencisi Seda Beste Özer yaptı, akabinde Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa SAÇMACI’ nın konuşmaları ile program akışı devam etti. Dereceye giren öğrencilere  Prof. Dr. Mustafa SAÇMACI, başarı plaketlerini takdim etti. Daha sonra,III. Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresinde sundukları makale ile ikinci olan İşletme Bölümü 3.Sınıf öğrencilerimizden  Bilge İleri ve Kübra Kaya’a  başarı plaketlerini  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE takdim etti.