SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR YAP KİTAP OKU! ETKİNLİĞİ

Yer: SORGUN MYO

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR YAP KİTAP OKU!

Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, 52. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Sorgun’ da “Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yap, Kitap Oku! ” adlı kitap okuma etkinliği düzenledi. Programda gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğinde katılımcılar İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol takımının hediye ettiği kitapları 15 dakika okudu.

Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sorgun Meslek Yüksekokulu öğrencileri futbol dostluk maçı yaptılar

29 Mart 2016 Salı günü saat 14.00’de Sorgun İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen dostluk maçını Okul idarecileri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci izledi. Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu Sekreteri İsmail TAŞTAN, maç öncesinde yaptığı konuşmada, yapılan dostluk maçı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Sorgun Meslek Yüksekokulu arasında okullar arası bir bağ kurmayı amaçladıklarını ifade etti. İsmail TAŞTAN :“İki okulumuz arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bozok Üniversitesi bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden bu okullarımızın daha fazla yakın ilişkide bulunmasını hedefliyoruz. Ayrıca her iki okulumuzun akademik ve idari personelleri ile öğrencilerine yapılan bu organizasyonda bizlere destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Bir sonraki dostluk maçımızı önümüzdeki zaman içerisinde Yozgat Merkez’de yapmayı planlıyoruz.” dedi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Sekreteri Cüma ASLAN,  bu haftanın Kütüphaneler Haftası olması nedeniyle de böyle güzel bir günün yaşanmasına katkı sağladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Antrenmanlar öncesi yarım saat kitap okuyoruz

Okumak için zamanım yok diyenler kullandıkları zamanın şöyle hafiften bir değerlendirmesini yapsalar bunun çoğunlukla vakit yokluğundan değil vakti daha az önemli şeylere harcamaktan olduğunu görürler diyerek sözlerine başlayan İİBF Futbol Takım Kaptanı Anıl : “ Haftanın iki günü yaptığımız antrenmanlar öncesi yarım saat kitap okuyoruz. Kitap okuma insanın kişisel gelişimini artıran önemli etkenlerinden biridir. İnsanın düşünce yapısını, hayal dünyasını geliştirir. Bu yüzden biz bunu önemsiyoruz. Gelin bugünü başlangıç yaparak, kitapların renkli ve kutlu dünyasına hep birlikte adım atalım. Bugün değilse ne zaman. Hepinize kitaplı ve kütüphaneli bir yaşam diliyorum.” dedi.

Maçın Galibi İİBF Futbol Takımı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Sorgun Meslek Yüksekokulu arasında oynanan futbol dostluk maçının galibi      3 – 2  skorla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımı oldu. Dostluk maçının sonunda her iki takımın sporcuları ve teknik ekibi birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ayrıntılı görseller için tıklayınız