BOZOK ÜNİVERSİTESİ CUMHURİYET KUPASI FUTBOL KARŞILAŞMASI : İİBF 3 - 1 YERKÖY ADALET MYO

Yer: Bozok Üniversitesi Futbol Sahası

CUMHURİYET KUPASI YOLUNDA DEV ADIM !

BOZOK İİBF   3  -  1 YERKÖY ADALET MYO

Bozok Üniversitesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yarı Final mücadelesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımımız Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu takımı ile karşılaştı. Üniversitemiz Futbol Sahasında oynanan mücadele     3-1 sona erdi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımımız finale adını yazdırdı.

GOLLER ÖMER, HÜSEYİN VE VEDAT’ TAN

Mücadeleye çok hızlı başlayan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımı, 25. dakikada 9 numaralı Ömer’ in penaltı golü ile öne geçti ve İlk Yarı bu sonuçla sona erdi (1-0).

Maçın 2. Yarısında 36. Dakikada  Kaptan Hüseyin durumu 2- 0 ‘ a getiren golü kaydetti. 45. Dakikada Yerköy Adalet M.Y.O. ‘ nun golüne 50. Dakikada 6 numaralı Vedat cevap verdi ve maç 3 – 1  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımının galibiyeti ile sonuçlandı. BOZOK İİBF  “Cumhuriyet Kupası” Yolunda dev bir adım attı.

Maç sonunda  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımının oyuncu, taraftar ve idarecileri arasındaki sevinç gösterileri görülmeye değerdi....

Galibiyet sonrası taraftara seslenen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımı Sorumlusu Yasin RİHAN ve Takım Kaptanı Hüseyin: “Galibiyetten dolayı mutluyuz. İyi bir rakibe karşı oynadık, kapandılar açmakta zorlandık. Pozisyon bulmakta zorlandık. Son dakikaya kadar inancımızı kaybetmedik. Golü bulacağımıza inanıyorduk. Kazanmak çok önemliydi ve bunu güzel bir futbolla başardığımız için takımımızla gurur duyuyoruz. Hayırlı olsun bir engeli daha geçtik. Önümüzdeki karşılaşmada tribünlerimizi doldurarak futbolcuları motive etmeliyiz. Unutmayalım BOZOK İİBF’ li olmak bir ayrıcalıktır.”