Bozok Üniversitesi

ÇOK ÖNEMLİ: YAZ STAJI RAPORLARI VE BİTİRME TEZİ HAKKINDA (GÜNCELLENDİ)

STAJ RAPORU VE BİTİRME TEZİ FAKÜLTEMİZ YÖNETİM KURULUNCA KABUL EDİLMİŞ YÖNERGE ve KILAVUZLAR DOĞRULTUSUNDA HAZIRLANACAKTIR:  AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ:

BUNA GÖRE STAJ RAPORU ve BİTİRME TEZİNDE İKİ RAPOR HAZIRLANACAKTIR :

1- ARAŞTIRMA ÖN RAPORU  (SON TESLİM TARİHİ: VİZE HAFTASINDAN ÖNCEDİR)

2- ARAŞTIRMA RAPORU (SON TESLİM TARİHİ: FİNAL HAFTASINDAN ÖNCEDİR)

ÜSTTEKİ LİNKTE RAPOR KILAVUZLARI YER ALMAKTADIR.

YAZ STAJI RAPORLARINDA NELER YER ALACAK?

Staj Raporu’nda

1. Staj yapılan kurumun tarihçesi, Türk idare teşkilatındaki/siyasal hayatındaki yeri, İdari yapısına,
  2. Staj yapılan birimin kurumun idari yapısı içindeki yeri varsa teşkilat şeması ve yönetsel süreçlere dair özlü bilgiye,
  3. Stajda  tanık olunan iş ve iş akışları ile  bürokratik işleyiş hakkında bilgilere,
  4. Stajı ile ilgili öğrencinin yaptığı işler ve kurum hakkında kendi tarafından yapılacak genel bir değerlendirmesine,

yer verilmelidir.

Ödevler elektronik ortamda sorumlu danışmana pdf veya Word formatında gönderilebilecek olup yazılı çıktı şeklinde ayrıca teslime gerek yoktur. Raporun bitiminde yukarıdaki konularla ilgili fotoğraf, resim, harita ve/veya şema gibi görsellerin yer aldığı bir ekler bölümü sunulabilir.

Not: Staj raporu  3500 kelimeden çok 7000 kelimeden az ve akademik yazım kurallarına uygun olmalıdır. Yazım kuralları için https://dergipark.org.tr/tr/pub/tsbder/writing-rules linkinden faydalanılabilir.

ÖNEMLİ NOT: ÖNCEDEN YALNIZCA STAJ TAMAMLAMA FORMLARINI GÖNDERMİŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN DE STAJ RAPORLARINI  (ARAŞTIRMA ÖN RAPORU VE ARAŞTIRMA SON RAPORUNU) BELİRTİLEN TARİHLERDE TAMAMLAYARAK GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

1.10.2020 11:56