Bozok Üniversitesi

Çevrimiçi Oryantasyon Programı

Fakültemizi bu yıl kazanarak bölümümüzde eğitime başlayan siz değerli arkadaşlarımız için 15/10/2020 persembe günü saat 15:00da  Oryantasyon Programı düzenlenecektir. Program kapsamında bölümümüz, fakültemiz ve üniversitemiz hakkında genel bilgiler verilecek olup, öğrencilerimizin sorularına cevap verilecektir.
Program sadece fakültemiz bölümlerine yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerimize yöneliktir. Program Google Classroom üzerinden Meet toplantı Programı aracılığı ile yapılacaktır.

Google Meet üzerinden oryantasyon programına katılabilmek için Google üzerinden öğrencinumarası@ogr.bozok.edu.tr e-posta adresiniz ile oturum açmanız gerekmektedir. Şahsi adreslerle oturum açıldığında toplantıya katılmak mümkün değildir. İlgili adrese tıklanarak canlı derse katılınabilir.

Maliye Bölümü

15/10/2020 Perşembe 15:00