Bozok Üniversitesi

ÖĞRENCİ DUYURULARI

2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kaydı İşlemleri

* Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

* Öğrenci Akademik Danışmanları listesi için tıklayınız.   (Danışmanınızı obs üzerinde görebilir ve oradan iletişime geçebilirsiniz.)

* Akademik Takvim için tıklayınız.

 



 

* 2019- 2020 Eğitim-Öğretim yılı ve sonrasında üniversitemize kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrencilerin harç ücretleri için tıklayınız. 

* Harç ücretleri ders kaydı tarihleri içerisinde öğrenci numaranız ile Halk Bankası şubelerinden yatırılır. Daha sonra ders kaydı yapılır.

* Dekontunuzu saklayınız, gerekli durumlarda istenebilir.

 



 

* Ders kayıtları https://obs.bozok.edu.tr  adresinden, internet üzerinden yapılır. 

* Ders kayıtlarında yaşadığınız sorunlar  ve bilmediğiniz konular ile ilgili danışmanınız ile OBS üzerinden mesaj yoluyla veya dahili telefon yoluyla görüşebilirsiniz.

* Kayıtlar danışman ve öğrenci arasında yapılır. Yüz yüze ders kaydı yapılmayacaktır.

* Danışmanların ders kaydı ile ilgili OBS'den gönderdiği mesajları okuyunuz, gerekli hallerde danışmanınıza dönüş yapınız

 

 

* Mazeret ders kaydı haftasında belgeleyeceğiniz haklı ve geçerli bir mazeretiniz olmadığı takdirde ders kaydı yapamazsınız. Bu tarihler içerisinde kayıtlarınızı mutlaka tamamlayınız. Sorumluluk öğrenciye aittir.

* Kaydınızın kesinleşip kesinleşmediğini öğrenci bilgi sisteminden kontrol ediniz. Kaydınız kesinleştikten sonra mutlaka aldığınız dersleri kontrol ediniz. Kayıt süreleri tamamlandıktan sonra bu konudaki işlemler durdurulur ve değişiklik yapamazsınız. 

 



9.02.2021 15:27